Som un equip de professionals especialitzats, en Podologia, Fisioteràpia, Osteopatia, Nutrició, i Psicologia. Cada un dels professionals analitza treballa i aplica les teràpies necessàries tenint en compte totes les valoracions, des de totes les vessants professionals de que disposem a banda d’un gran ventall de professionals i centres col·laboradors, (entrenadors, quiropràctics, cirurgia podologica, psiquiatria, naturopatia, dermatòlegs, vasculars, traumatòlegs).

L’objectiu d’ un equip multidisciplinari es bàsicament, trobar una solució rapida, eficient, professional, especialitzada, a les patologies agudes o cròniques que cursen dolor a vegades invalidant. Convertim en nostre, l’objectiu del pacient, ja sigui per prevenir lesions, per aconseguir objectius socials, personals, professionals, esportius, dietètics, etc., per millorar patologies cròniques o agudes i donar qualitat de vida.

Quantes vegades realitzem un esport i no ens nodrim be i ens lesionem, o be no ens assessoren d’un calçat convenient per la nostra tipologia de peu, o no fem els estiraments o exercicis adequats per la tipologia física que tenim, no rendim perquè tenim obstacles psicològics que no ens deixen avançar. Nomes cal l’ajuda necessària, perquè tot ens transformi en solució al problema i això es el que fem.