Fisioteràpia

Des de la especialitat de la fisioteràpia tractem, curem  i prevenim els problemes musculoesqueletics i posturals, hi ha diferents nivells d’actuació, l’educació, habilitació, curació, tractament de recuperació funcional en patologies i processos ja instaurats o crònics. Discapacitats, rehabilitació, espasticitats síndromes neurològics ( paràlisis cerebral, traumatisme encefàlic, malalties metabòliques, adrenoleucodistrofia, fenilcetonuria), síndromes psiquiàtrics, tercera edat (millora de qualitat de vida), Ergonomia, etc.

Els tractaments son extensos, cinesiteràpia, estiraments, massatge, facilitació de músculs antagonistes, vibroterapia, crioteràpia, termoteràpia, , miofeedback. Estimulació vestibular, electroteràpia, mètodes Kabat, Brunnstrom, Bobath, Vojta, punció seca, ganxos, teràpies manuals,etc.

Si t’estas plantejant fer un esport, i vols fer-ho correctament no dubtis en venir i fer-te un programa de adaptació, t’ensenyarem a no lesionar-te i que puguis treure el màxim rendiment i la forma física que vols, si el teu cas es de dolor crònic, a banda de millorar la simptomatologia, t’ensenyarem a protegir les zones conflictives, i que el llindar de dolor disminueixi al màxim, a vegades amb petites modificacions obtenim gran resultats.